Alaçatı web tasarım hizmetleri

Web sitenizi size özel ve benzersiz tasarlıyoruz. Tüm mobil cihazlara uyumlu seo dostu ve özel pro yönetim paneliyle kolayca yönetebilirsiniz..

Sizlere hazırladığımız web sitenize %100 özgün ve benzersiz tasarım yapıyoruz.Hazırladığımız web sitelerinde kullandığımız sistem yazılımı kendimize ait olan pro CMS (İçerik yönetim sistemidir).wordpress yada joomla gibi hazır sistemlerden değildir.

Web Sitenizin Yapım Aşamaları
1- Alan adınızın belirlenmesi
2- İş hacminize göre barındırma alanı (Hositng)
3- Sektörünüze uygun ve sizi yansıtan benzersiz tasarımın hazırlanması
4- Firmanızın ihtiyaçlarına göre web sitenize özellik hazırlanması
5- İçeriklerinizin optimize edilerek eklenmesi
6-Search console ve Google Analytics panelinizin hazırlanması
7- Web sitenizin genel olarak seo optimizasyonu

imageimage


Sektörünüze uygun ve sizi yansıtan benzersiz tasarımın hazırlanması
Artık aramaların çoğu mobil cihazlardan yapılmaktadır. Hem daha iyi bir kullanıcı deneyimi hemde arama motorlarında kolayca yükselebilmek için web tasarımınız tüm tarayıcılara ve mobil cihazlara %100 uyumlu olması gerekir. İyi bir kullanıcı deneyimi için web tasarımınızın mobil cihazlarda sorunsuz kullanılabilmesi önemlidir. Günümüzde internetin %65 oranın'da mobil'den kullanıldığını unutmayınız.
Firmamız responsive web tasarım ve AMP web tasarım olmak üzere sizlere iki şekilde tasarım seçeneği sunmaktadır. Her ikisinde'de tüm tarayıcı ve arama motorlarına %100 uyumlu bir web tasarımınız olacaktır.
Web tasarımının her aşamasında tasarımcılarımız sizinle iletişimde olacaktır. Sizlerinde fikirleri tasarımcılarımız için önemlidir.

İp uçları
Öncelikle Google'nin içeriklerinizi endexlerken mobil içeriklerinizi dikkate aldığını unutmayınız.
Responsive web tasarımları slider,tıklayınca büyüyen fotoğraflar,geçiş efektleri ve benzer göze hoş gelen özelliklere sahiptir.
AMP web tasarımı ise henüz kısıtlı özelliklere sahip olsada arama motoru performansı en iyi olanıdır. Son zamanlarda microsoft, bing ve diğer arama motorlarının'da desteklediğini açıklaması üzerine AMP daha önemli bir hal almaktadır.

Web tasarımınızı entegre ettiğimiz sistem pro CMS sistemidir.
2004 Yılından bu yana geliştirmekte olduğumuz cms sistemimizi kullanmak çok kolaydır. Sistemimiz tamamen kendimize aittir wordpress yada joomla gibi hazır sistemlerden uzaktır. Word,excel gibi programları kullanmayı biliyorsanız işiniz çok kolay. Pro cms sistemine sınırsız sayfa,kategori ve fotoğraf ekleyebilirsiniz.
Pro yazılım yapımına başlandığı günden beri arama motoru performansını ön planda tutmuştur. Kullanıcıların sitenizde aradığını kolayca bulması çok önemlidir. Özgün ve güncel içeriklerinizle aramalarda kolayca üst sıralarada yer alabilirsiniz.

Alan adınızın belirlenmesi
Web sitenezin yapımına başlarken öncelikle alan adınızın belirlenmesi gerekir. Alan adınız var ise alan adınızı sunucumuza yönlendirebilirsiniz. Yönlendirme konusunda server uzmanlarımız size yardımcı olur.
Alan adınızın olmaması durumunda sizler için en uygun alan adını temin ediyoruz. Alan adı size oluşturulan kullanıcı bilgileri ile adınıza tescillenmektedir.

İş hacminize göre barındırma alanı (Hositng)
Sizin için hazırlanıcak olan web sitenizin içerik yoğunluğuna ve iş hacminize göre barındırma alanınız belirlenir. Barındırma alanınız disk alanı,trafik,e posta hesap sayısı ve e posta kullanım alanı şeklinde size sunulur.
Zaman içerisinde kullanımınıza ve işletmenizin hacmine bağlı olarak bu değerler değişecektir bu durumda server uzmanlarımız barındırma alanı hesabınızı ihtiyaç durumunuza göre yükseltecektir.
Belli paketlerin dışında sınırsız barındırma alanı hizmetimizde bulunmaktadır. Sınırsız barındırma alanı hizmetimizi kullanarak herhangi değere bağlı olmadanda sunucu hizmetlerimizi kullanabilirsiniz.

Firmanızın ihtiyaçlarına göre web sitenize özellik hazırlanması
Pro CMS sistemimizin 500 üzeri geliştirilmiş modülü bulunsada sektörel değişiklikler yeni modül geliştirmeyi gerektirebiliyor.Bu nedenle firmanız için gerekli özellikler sistemimizde olmasa'da siteniz hazırlanırken yazılımcılarımız sizler için hazırlamaktadır.

İçeriklerinizin optimize edilerek eklenmesi
Alan adı,barındırma alanı,web tasarımı ve gerekli modüllerinizin hazırlanıp web sitenizin kullanıma hazır hale getirilmesinden sonra kategorileriniz ve sayfalarınız belirlenir. İçerikleriniz sitenize eklendikten sonra seo uzmanlarımız içeriklerinizi kullanıcı deneyimine uygun olarak optimize eder.
Anahtar kelime ve diğer etkenler ise pro CMS otomatik seo modülleri ile oluşturulur.

Search console ve Google Analytics panelinizin hazırlanması
Mevcut gmail hesabınız var ise Search console oluşturmak çok kolay olacaktır eğer yok ise öncelikle bir gmail hesabı açmanız gerekmektedir. Search console ücretsiz bir google hizmetidir. Serach console web sitenizin haritasının oluşturularak googleye bildirilmesi ve arama sıralama dizinine eklenmesi için gerekli bir araçtır.

Google Analytics
internet sitenize giren binlerce kişinin davranışlarını rapor ederek, sizin ne gibi değişikliklerde ve yeniliklerde bulunabileceğinize yol gösterici analizler yapan bir google aracıdır.

Web sitenizin genel olarak seo optimizasyonu
Web sitenizin yapımı tamamlandıktan sonra sektörünüze göre anahtar kelimelerinizin belirlenmesi sitenizin meta etiketlerinin düzenlenmesi ve içeriklerinizin profesyonel analiz araçları kullanılarak düzenlenmesidir.

Teknik düzenlemeler
Fotoğrafların optimize edilmesi
Sayfa url'lerinin arama motorlarına uygun hale getirilmesi
Mobil uyum optimizasyonu
Açılış hızı kontrolü
Kullanıcı deneyimine uygunluk kontrolü
Google mobil testi
Mobil cihazlara göre görünüm testi

Tüm testler yapıldıktan sonra web siteniz kullanımınıza sunulur.

Tüm sistemlerimizde otomatik SSL Sertifikası bulunmaktadır. Pro cms sisteminde web siteniz
Kod:
https://
protokolü ile çalışır.

Teknik destek
Web sitenizin kullanımı ile ilgili destek talepleriniz için firmamızla iletişime geçerek uzman ekiplerimizden destek alabilirsiniz.

Kullanımı takip eden sürelerde destek
Web sitenizi kullandığınız sürelerde ekiplerimiz herzaman sizinle olacaktır. İlerleyen zamanlarda olabilecek farklı özellikler yazılım uzmanlarımız tarafından hazırlanıcaktır.
Teknolojinin zaman içerisindeki güncellemeleri web sitenize otomatik olarak eklenecektir.

Yorumlar